Klik her for at gå tilbage til forsiden
Dansk
English

Vindby’s visionsprojekt – Vi er drevet af vedvarende energi 


Vores vision er at skabe et projekt, som kan demonstrere hvor effektive vedvarende energikilder kan være – både for forretningen og miljøet” 


Den nye matrikel på Fabriksvej 5 i Helsingør danner rammen for Vindby’s visionsprojekt. Vores vision for projektet er at skabe en matrikel, som er 100% C02 neutral, og som udelukkende er drevet af vedvarende energikilder. 


Skab inspiration 

I Vindby er vi stolte af vores løsninger, og med visionsprojektet viser vi, hvordan vedvarende energiløsninger effektivt kan kombineres for at minimerer energiforbruget. Samtidig er det også et godt eksempel på, hvordan alternative energikilder kan tilpasses den enkelte matrikels muligheder mest effektivt. Med visionsprojektet søger vi at skabe inspiration og grobund for en mere seriøs indstilling til, hvor effektive og lønsomme vedvarende energikilder kan være – også for forretningen. 

Visionsprojektets energikilder består af: 

Til sammen skal disse energikilder producerer hele matriklens energiforbrug. Sammenspillet mellem de forskellige enheder sikrer udvinding af energi året rundt. Kreative løsninger, som solcellecykelskuret og solcellecarporten, giver en diskret, men dog effektiv måde at udnytte matriklens potentiale fuldt ud. Den overskydende produktion oplagres i batteriet, således intet af el-produktionen går til spilde. 
Speciel designet LED belysning 

Med speciel designet LED belysning får matriklen også effektive og energivenlige lyskilder. De særlige LED lys tilpasses hver udensdør enhed, således at carporten, cykelskuret og bygninger bliver forsynet med specielt tilpasset LED belysning. Derudover bliver bygninger indenfor forsynet med LED belysning, således at alle lyskilder er mest skånsomme overfor strømforbruget som muligt. 


Monitorering sikrer fuldt udbytte af energikilderne 

Den nyeste monitorerings teknologi sikrer, at matriklens energikilder opnår deres fulde potentiale. Den løbende måling af kilderne giver mulighed for at justerer og optimerer, således el-produktionen til enhver tid er optimal.Kontakt Vindby ApS

Vindby ApS

Fabriksvej 5B

3000 Helsingør

Telefon: 63 43 31 61

E-mail: info@vindby.com


Åbningstider i showroom:
torsdag, 9:00-15:30

og efter aftale

Følg Vindby på Facebook       
Følg Vindby på LinkedIn

Vindby ApS 2008 ®  •  Fabriksvej 5B    3000 Helsingør •  Telefon: 63 43 31 61  •  E-mail: info@vindby.com